Akne? Menj az ingyenes szűrés a bőrgyógyász

“Elvittem különleges pychotropic láttam a TV-ben. Vese először tűnt el, de a bőr én levegőn szárított, majd egy idő után ismét eljöttek.” Minden replikák, hogy minden tinédzser azt mondta.

Az igazság az, hogy az akne egy gyakori, de sok esetben alábecsülik a probléma bőr. Rossz tanácsot arról, hogy a kezelés mindenhol, mint a gomba eső után, de a legtöbb tanácsot, fórumok, közvetlenül káros a bőrre. Ugyanakkor végzett vizsgálatok az Egyesült Államokban hangzik a vészharangot, hogy a tizenévesek pattanásos később, a barátja pedig rosszul az iskolában. A kép kezd egyre kisebb.

foto7Az egyetlen helyes megoldás az, hogy harci akne egy látogatás a bőrgyógyász. Ez a nyilatkozat is csatlakozott a több, mint 60% – a bőrgyógyászok Bulgáriában, amely magában foglalja a kampány, mire a lövöldözés #Seignosse által szervezett, amikor a gyilkosság történt. Kampány a társadalmi feladata, hogy jelen van pontos információkra, a fiatalok, valamint a szülők, valamint az, hogy támogassák a legfontosabb szerepet a bőrgyógyász a akne kezelés. Kulcs üzenetek, a kampány vagy a megelőzés, a korai kezelést, kérjen segítséget szakértő-egy bőrgyógyász, de jobb-van egy kétségtelen tény, hogy az akne gyógyítható bőrbetegség.

Semmi sem állíthatja, hogy látogasson el egy bőrgyógyászhoz, szeretnék néhány szakmai tanácsot kérek egy beutalót a HÁZIORVOS, vagy a Pénzügy. Az egyetlen feltétel, hogy zapishesh előre.

Akne – mítoszok, legendák

“A pattanások nem fertőző betegség”, hangsúlyozza, Assoc. A Grisa Mateev Elnöke, a bolgár bőrgyógyászati társadalom. Sőt, többféle gyulladásos betegség, amely az arc, a nyak, a váll, a hát, illetve a mellkas. “Akne kúrák bőrgyógyász, nem egy kozmetikus,” pontokat”. Matejov. Tartja megjegyezni, hogy a kezelés lesz 3-tól 6 hónapig, valamint serdülők nem kellene ösztönözni, vagy akár rossz – az elutasítás az orvosi utasításokat. Assoc. Matejov is jelzi, hogy több közös mítoszok akne, hogy teljesen rossz, bár vymlouvat mindenhol.

Itt vannak:

ROSSZ: tisztítószerek, hogy alkoholt tartalmaznak, segít a pattanások.

Tisztítás a bőr reggel-este, az első lépés a harcot a pattanások, hanem higiéniai termékek, akne nem tartalmaz alkoholt, mert kiszárítja a bőrt, provokálja egy erősebb kövér.

ROSSZ: a Smink, nem károsítja a bőr állapota a pattanások.

Smink is okozhat bőr problémák, hiányosságok. Ez az állapot ismert, mint a “kozmetikai akne.” Ezért fontos, hogy comedogenic termékek. Soha, jogi smink, mert a smink, mint a kosz, megakadályozzák a bőr regenerációját éjszaka. A kefét, majd aplicatiile smink kell tisztítani, mert a baktériumok.

SZÓVAL: a Nap, hasznos, a bőr, akne, ez jó.

A nap a benyomást kelti, hogy javul az állapot, bőr, de rögtön az expozíció után a sugarak a befejezés, a pattanások jöttek vissza. Speciális védelem, alkalmas a bőr, akne.

ROSSZ: Ha a pattanások, akkor érdemes használni issuewise krémek, nem kell párásítani.

Acneacne, zsíros bőrnek is szüksége van utánpótlásra. Jó termékeket használjunk, hogy a munka az oka a pattanások, de az is hidratálja.

Akne hegek – örökre megmarad

 “A kezelés akne következményei neelakoovala betegek kitart évtizedekig” – magyarázza Dr. Vadim Bratoev, az Egyesület Elnöke a privát gyakorló bőrgyógyász. Arról beszélünk, hogy a betegek, akik szenvedtek súlyos, fájdalmas formája akne (úgy, gránátok. göb vagy cisztás akne, ahol a gyulladás mélyen a bőr), amely gyakran a levelek hegek, sötét foltok, vagy a “stigma az élet”, ahogy ők nevezik Dr. Bratoev.

foto8

Heg kezelés drága, fájdalmas törekvés, de a cél nem az, hogy megijesszen. A hozam abban rejlik, hogy a korai megelőzése, kezelése. Ezért tanácsot, hogy “Az ember, mondd, hogy akne fog múlni, ha nem lopni” nem csak helytelen, de veszélyes. Ne tegye ki a látogatások bőrgyógyász azonnal. Míg spasai a hasznos tippek:

MEGFELELŐ: Használjon enyhe, környezetbarát, comedogenic termékek

Nanasai nem korrozív, speciálisan kialakított termékek a bőr típusát. Azok a termékek, csak irritálja még jobban.

IGAZ: meg kell mosni a bőrt is gyakran agresszíven,

Mossa gyakran irritálja a bőrt tovább. Faggyú normál összegek, valamint védi a bőrt a kiszáradás, valamint a külső agressziót.

IGAZSÁG: Nem ragad a akne

A stisknete gyulladás átterjedhet a környező szövetek, pattanások, még rosszabb. Amellett, stisknete vese hordozza a kockázatot, a visszamaradt hegek, foltok.

IGAZ: Pocisti rendszeres telefon

A kapcsolatot a mobiltelefon képernyőjén, valamint a bőr naponta többször is szükséges feltétele a megjelenése comedones a kis templomok. Ezért fontos, hogy dezinfekcijas a telefon rendszeresen használja a fejhallgatót beszélni, hogy megakadályozza a képernyőn a bőrre.

IGAZSÁG: a Kezelési időt vesz igénybe. Lehet typelive!

Akne lehet, hogy nem tűnik el egy-két hétig. A terápia javítja a feltétellel, hogy a bőr szerint a biológia, ehhez legalább egy hónap, gyakran 3-6 hónap. Fontos, hogy spazas a szakértők nem javasolják sem prekybas kezelés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Copyright Tetszik a smink – Blog 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner